Túlélő tippek stresszes helyzetekre

Mindannyiunk életében vannak helyzetek, amelyek nagyobb kihívást jelentenek és érzelmileg megterhelőek számunkra. Ha ez túl gyakran fordul elő, hosszú távon testi és lelki egészségünket is negatívan befolyásolja.

Fontos, hogy tegyünk ellene! Számos jól bevált ötlet, könnyen megtanulható technika segíthet minket abban, hogy kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak és egészségesebbek legyünk.

Kinek ajánljuk?

  • Munkatársaknak, akik sok kihívással szembesülnek, emiatt gyakran fáradtak, kimerültek és szeretnének sokkal energikusabbá válni.
  • Mindazoknak, akik a megterhelő időszakokban sokkal ingerütebbek, türelmetlenebbek, ezért szeretnék csökkenteni belső feszülségüket.
  • Bárkinek, akik szívesen tanulnak új módszereket, amivel megkönnyíthetik a mindennapjaikat, és megőrizhetik testi és lelki egészségüket.
Csoportlétszám: max. 50 fő

Helyszín: Munkahelyen egy
tágas tárgyaló vagy előadóterem
Eszköz igény: projektor, igény esetén hangosítás

Időtartam: kb. 90 perc

Mit kínálunk?

- Egy rendkívül inspiráló, interaktív előadást, melyből a résztvevők megismerhetik a stressz szervezetünkre gyakorolt hatásait, fiziológiás és lelki tüneteit.
- Megmérhetik saját stressz szintjüket, és megismerhetik munkahelyi stresszforrásaikat.
- Olyan ötleteket és módszereket tanulhatnak, melyeket a munkahelyi és magánéleti stresszes helyzetekben egyaránt hatékonyan alkalmazhatnak.
- A gyakorlatban is kipróbálhatnak és elsajátíthatnak egy gyors és hatékony feszültséglevezető relaxációs módszert.
- Hasznosan és vidáman tölthetnek el másfél órát egy inspiráló társaságban.

 

 

Comments are closed.