Induló tréningek

Következő tréning időpontja:

2 alkalmas tréning:

  • 2018. november 18 és 25-én, vasárnapi napokon, 09:00-18:00h között.

Helyszín:

EnerChi Központ, 1145 Budapest, Columbus u. 60.

 

Részvételi díj:

29.500. Ft/fő

Két fő egyidejű jelentkezése esetén a részvételi díjból 10% kedvezményt biztosítunk. Közvetlen hozzátartozók részvételét két külön csoportban javasoljuk.

 

Részvételi feltételek a Williams Életkészségek Stresszoldó Tréningen

A LifeControl Központnál lefoglalt és befizetett részvételi díj kizárólag a LifeControl Központ szervezésében meghirdetett és megtartott Williams Életkészségek Stresszoldó Tréningre érvényes.

A Williams Életkészségek Stresszoldó Tréning tematikája és módszertana kötött, ezért csoportot indítani min. 6 fő jelentkezése esetén tudunk.

Amennyiben a meghirdetett időpontra nincs megfelelő számú jelentkező, új időpontot(okat) hirdetünk meg. Az el nem indított tréningek jelentkezői az új időpontok foglalásakor előnyt élveznek.

A tréning tananyag elsajátításához mind a 16 órán részt kell venni. Az elmulasztott időpont pótlására másik csoportban sajnos nincs lehetőség, a zárt csoportos tréning forma miatt. Amennyiben előre nem látható okok miatt nem tud részt venni a tréning egy részén, kérjük egyeztessen a csoportvezetővel a tananyagrész egyedi elsajátításának lehetőségeiről.

A Williams Életkészségek tréning elvégzését oklevéllel igazoljuk. Amennyiben munkaidő kedvezményt vett igénybe, a munkáltató számára kiállítandó hivatalos igazolást kérje a csoportvezető trénertől.

A befoglalt tréning időpont megváltoztatására az időpont előtt maximum 20 nappal van lehetőség. A lefoglalt, de igénybe nem vett tréning időpontra befizetett részvételi díjat nem áll módunkba visszafizetni. A megjelölt határidőn belül történő időpont módosítására a szabad férőhelyek esetén van lehetőség. Amennyiben a módosítás időpontjában nincs szabad férőhely, meg kell várni a következő meghirdetett időpontot. Időpont módosítás esetén a tanfolyam helyszíne és időbeli bontása (2x8 óra vagy 4x4 óra) is módosulhat.

A 8 órás tréning időegységek alkalmával 1 óra ebédszünet biztosított, étkezés önellátással. Étel hűtése és melegítése, házhozszállítás igénybevétele a budapesti helyszínen lehetséges.

 

JELENTKEZÉSI LAP

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Jelentkezők száma:

Dátum (kötelező)

Üzenet

 

Amennyiben érdeklődik jövőben induló tréningjeink iránt, kérjen értesítést a kapcsolati űrlapon keresztül.

Comments are closed.