Cégünkről


A LifeControl Központ szakembereiként célunk a stressz negatív következményeinek tudatosítása és stresszkezelő technikák átadása mind szervezetek, mind magánemberek részére.

Vállalkozásunk olyan komplex szolgáltatási kört kínál, mely a pszichológia, a szociológia, a szervezet- és személyiségfejlesztés, valamint az üzleti kommunikáció erősségeit egyesítve hatékonyan járul hozzá üzletfeleinknél az egészséges munkakörnyezet és munkavállalói attitűdök kialakításához.

Kiemelt szakterületünk a munkahelyi pszichoszociális (testi és lelki tényezőket érintő) kockázatértékelés, és a kockázatcsökkentés lehetőségeinek feltárása, valamint a stressz ártalmak csökkentése gyakorlati megoldásokkal.

A kockázatértékelést saját fejlesztésű online felületen végezzük, mely a cégek igényei szerint személyre szabható. Az egyedi kérdések kiváló lehetőséget nyújtanak az összetett szervezeti struktúrájú cégek vizsgálatára, valamint speciális témák beillesztésére. Az online felület az egyéni kitöltő számára teljes anonimitást, azonnali kiértékelést és grafikus visszajelzést biztosít.

Kiemelt figyelmet fordítunk a stressz csökkentésére szolgáló egyéni és szervezeti szintű lehetőségek gyakorlati megvalósítására is. Napjainkban sokszor nincs lehetőség a stressztényezők számának, mértékének csökkentésére. A stresszel való megküzdés erősítésére hatékony megoldást nyújt a szervezetek és egyének számára kínált Williams Életkészségek Stresszkezelő és Kommunikációs Készségfejlesztő tréningünk.

Munkánk során jelentős igény mutatkozott az egyéni fejlődést szolgáló, speciális igényekre kidolgozott csoportos tréning módszerek iránt, ezért portfóliónkat folyamatosan bővítjük. Induló tréningjeinkről érdeklődjön itt.

Comments are closed.